Werkruimte in Den Haag

Deel 'm hier!

In het centrum van Den Haag hebben wij voor jou een representatieve kantoorruimte in een monumentaal kantoorpand op een toplocatie, nabij het Binnenhof.

denhaag-buitenkant.JPG
denhaag-centralehal.JPG
denhaag-pantry.JPG
denhaag-voordeur.JPG
denhaag-voorzijde.JPG

Bijzonderheden

Het kantoorgebouw is gebouwd in 1883 en was tot 1994 in gebruik als het agentschap van de Nederlandse Bank. Een ingrijpende restauratie voor de eisen van de moderne tijd is in 1997 uitgevoerd met respect voor alle authentieke details. Het is een visitekaartje om U tegen te zeggen! De kantoorruimte is zeer net afgewerkt en heeft een oppervlakte van ca. 35 m² met een hoogte van ca. 2,90 m. In dit representatieve onderkomen ontvangt u niet alleen uw relaties in stijl, maar is het bovendien aangenaam werken. 

Vanwege de ligging in het centrum tref je in de nabijheid diverse voorzieningen zoals winkels, horeca en alle monumentale bezienswaardigheden die de Hofstad te bieden heeft.

Dit mooie kantoorpand is zowel per auto als per openbaar vervoer goed bereikbaar. Trein-, tram- en busverbindingen bevinden zich op loopafstand. De A12 (Utrecht), A13 (Rotterdam), A4 en A44 (Schiphol/Amsterdam) zijn dichtbij.

Locatie van dit pand in Den Haag

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.