Werkruimte in Den Haag

Deel 'm hier!

Oh oh Den Haag, mooie stad achter de duinen.... En vooral een hele leuke stad om jouw bedrijf te vestigen! We hebben dan misschien wel de perfecte werkruimte voor jou. In het centrum en tegen een lage maandprijs! Kijk en lees snel verder voor meer informatie.

voorzijde Den Haag.jpg
unit 0-01.jpg
IMG_9446.JPG
IMG_9523.JPG

Bijzonderheden

De werkruimte is op de begane grond gelegen van een kantoorpand dat voorheen een zorgcentrum was. Voor € 250,- all-in per maand krijg je hier een tweetal units tot je beschikking van in totaal 40 m². Er is ook een andere ruimte beschikbaar welke ook bestaat uit 2 units, deze bestaat uit één grote ruimte van ongeveer 45m² en een kleine ruimte ca 15m². Beiden werkruimtes zijn zeer geschikt voor een creatief of regulier kantoor. En gas, water en elektra zitten trouwens ook bij de prijs in!

Goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer zit je hier op een top locatie in het centrum! Met 8 minuten lopen ben je op station Den Haag Centraal. In de straat en woonwijk zijn er tevens voldoende parkeermogelijkheden om je auto kwijt te kunnen.

Locatie van dit pand in Den Haag

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.