Werkruimte in Den Haag

Deel 'm hier!

Oh oh Den Haag, mooie stad achter de duinen.... En vooral een hele leuke stad om jouw bedrijf te vestigen! We hebben dan misschien wel de perfecte kantoorruimte voor jou. In het centrum en tegen een lage maandprijs! Kijk en lees snel verder voor meer informatie.

DenHaag.jpg
christopher-gower-291240_web.jpg
Scheveningen.jpg

Bijzonderheden

De twee beschikbare werkruimtes zijn op de begane grond gelegen van een kantoorpand dat voorheen een zorgcentrum was. Voor € 250,- all-in per maand krijg je hier een tweetal units tot je beschikking van in totaal 40 m². Zeer geschikt voor een creatief of regulier kantoor. En gas, water en elektra zitten trouwens ook bij de prijs in!

Goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer zit je hier op een top locatie in het centrum! Met 8 minuten lopen ben je op station Den Haag Centraal. In de straat en woonwijk zijn er tevens voldoende parkeermogelijkheden om je auto kwijt te kunnen.

Foto's van de ruimtes volgen nog, maar spreekt een werkruimte in dit pand je nu al aan en wil je graag komen bezichtigen? Maak dan je interesse aan ons kenbaar door te vrijblijvend te reageren via het onderstaande formulier.

Locatie van dit pand in Den Haag

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Den Haag


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van werkruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Danielle helpt je graag verder!

Danielle van Asperen

Danielle van Asperen

Consultant afdeling Bemiddeling

Ik ben al 7,5 jaar in dienst bij Dé Vastgoedbeschermer.

Hoop, geloof en liefde.