Werkruimte in Aalsmeer

Deel 'm hier!

​Kom ook ondernemen in ondernemerscentrum De Hoeksteen in Aalsmeer! Wij krijgen per september in een mooi gebouw meerdere werkplekken beschikbaar voor zowel startende als ervaren ondernemers. Deze toffe locatie wordt een broedplaats met verschillende creatieve, culturele en maatschappelijk betrokken ondernemers uit de regio!

IMG_4167.JPG
IMG_4158.JPG
IMG_4124.JPG
IMG_4160.JPG

Bijzonderheden

Omdat het gebouw nu voor langere tijd leeg zal staan en ruimte biedt aan zo'n 16 ondernemers, zal het onder de naam 'ondernemerscentrum De Hoeksteen' in gebruik worden genomen als plek waar startende en ervaren (creatieve) ondernemers zich verder kunnen ontwikkelen.

De werkruimtes variëren van 40-60 m2 en de kosten per maand bedragen € 275,- (dit is inclusief G/W/E, exclusief BTW).

Dus, werk je nu veel vanuit huis en ben je benieuwd naar wat je eigen kantoorruimte tegen lage maandlasten voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan gauw contact met ons op!

Locatie van dit pand in Aalsmeer

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Aalsmeer


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van werkruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Gersen

Francien Gersen

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!