Werkruimte beschikbaar in Aalsmeer

Deel 'm hier!

​Kom ook ondernemen in De Hoeksteen in Aalsmeer! Wij krijgen in dit gebouw weer een werkplek beschikbaar voor zowel een startende als ervaren ondernemer. Deze toffe locatie is een broedplaats geworden met verschillende creatieve, culturele en maatschappelijk betrokken ondernemers uit de regio! Wil jij hier ook deel van uitmaken? Reageer dan snel!

DSC03238.JPG
WhatsApp Image 2019-10-21 at 15.53.49.jpeg
DSC03415.JPG
DSC03418.JPG

Bijzonderheden

Kom ook ondernemen in Ondernemerscentrum De Hoeksteen! We hebben binnenkort weer 1 ruimte voor jou beschikbaar in deze creatieve hotspot van Aalsmeer. Ideaal voor creatieve ondernemers en kunstenaars. Mooie lichte ruimtes, perfect voor ateliers of expositieruimtes. Er is wifi aanwezig.

Prijzen zijn exclusief BTW en inclusief gebruik van gas, water en elektra.

Dus, werk je nu veel vanuit huis en ben je benieuwd naar wat je eigen kantoorruimte voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op!

Locatie van dit pand in Aalsmeer

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte beschikbaar in Aalsmeer


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van werkruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Danielle helpt je graag verder!

Danielle v. Asperen

Danielle v. Asperen

Consultant Bemiddeling

Ik ben al 7,5 jaar in dienst bij Dé Vastgoedbeschermer.

Hoop, geloof en liefde.