Werkruimte in Alkmaar

Deel 'm hier!

Ondernemen in de bruisende stad Alkmaar en op zoek naar een voordelige werkruimte? Op korte termijn krijgen we diverse werkruimtes beschikbaar op een mooie locatie in Alkmaar. Aan het water en nabij het centrum. Klinkt dat interessant? Lees dan snel verder! Kijk snel, inmiddels hebben de de eerste 3 ondernemers hun intrek genomen en maken met veel plezier gebruik van deze locatie met eigen parkeergarage!

DSC09086.JPG
DSC09090.JPG
DSC09157.JPG
DSC09162.JPG
DSC09148.JPG
unit 1-02.jpg
DSC09154.JPG
20180109_113138.jpg

Bijzonderheden

De werkruimtes die we beschikbaar krijgen bevinden zich op de 1e verdieping. De units hebben een afmeting van gemiddeld 50 - 60 m2 en een hoogte van 2,55 m. Per maand betaal je hier € 230,- inclusief gas, water en elektra. De werkruimtes zijn ideaal om te gebruiken als kantoor, creatief kantoor of bijvoorbeeld schoon atelier.

Ben of ken jij diegene die zijn of haar bedrijf hier wel wil vestigen? Reageer dan direct op de werkruimte door het onderstaande formulier in te vullen.

Locatie van dit pand in Alkmaar

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Alkmaar


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Gersen

Francien Gersen

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!