Werkruimte in Almere

Deel 'm hier!

kantoorruimte zeer geschikt voor creatief en/of kantoorhuishouding. Het pand is centraal gelegen in Almere op een nieuw kantoorlocatie, het zakencentrum van Almere. Deze is grenzend aan het CS in Almere en maakt onderdeel uit van het grootste stadsdeel in Almere Stad.

IMG_1091.JPG
IMG_1093.JPG
ruimte 0-02.JPG
pand.JPG
vooraanzicht pand.JPG
voorkant.JPG
IMG_1086 103.JPG

Bijzonderheden

Wil jij als startende ondernemer een representatieve kantoorruimte tegen geringe maandlasten? Of ben jij kunstenaar en wil je graag je creativiteit kwijt. Dan is deze werkruimte op een centraal gelegen locatie iets voor jou!

Je krijgt een tweetal ruimtes tot je beschikking of één grote ruimte. De ruimtes zijn voorzien van lamellen en vloerbedekking. De ruimte is uitermate geschikt voor kantoor of creatieve invulling. Je maakt gebruik samen met nog twee beschermers van de entree en de centrale pantry voor koffie en thee. In sommige ruimtes is ook een eigen pantry aanwezig.

In de omgeving is er veel bedrijvigheid en wordt er gewerkt aan het vernieuwen van het centrum waarin diverse functies zoals wonen, werken winkelen worden gerealiseerd.

Locatie van dit pand in Almere

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.