Werkruimte in Assen

Deel 'm hier!

Wil jij ÉÉN MAAND GRATIS gebruik maken van jouw nieuwe ruimte? Grijp dan nu je kans! Wij krijgen een representatief en vrijstaand kantoorpand gelegen op kantorenpark “De Lauwers” beschikbaar op antikraak basis. Het gebouw is gunstig gesitueerd ten opzichte van het centrum van Assen. Wil jij als startende ondernemer een representatieve kantoorruimte tegen geringe maandlasten? Dan is deze ruimte perfect voor jou!

DSC04193.JPG
DSC04174.JPG
DSC04171.JPG
DSC04170.JPG
DSC04184.JPG

Bijzonderheden

De werkruimtes zijn deels gemeubileerd, je kan gebruik maken van het aanwezige kantoormeubilair. Je krijgt een tweetal units tot je beschikking. De ruimtes zijn in te delen naar eigen wens en uitermate geschikt voor kantoor of creatieve invulling, zoals fotografie en schoon atelier.

De meeste ruimtes zijn voorzien van vloerbedekking. Je maakt gebruik van de centrale opgang en de centrale pantry voor koffie en thee met 2 andere beschermers.

In de directe omgeving zijn ook tal van andere zakelijke dienstverleners, zoals Arcadis en Centric gehuisvest.


Voorwaarden actie, één maand gratis gebruik maken van je werkruimte:

  • Wordt je als beschermer geplaatst, dan dien je drie maanden gebruik te maken van deze ruimte, en hier ook voor te hebben betaald;
  • Na deze drie maanden heb jij één maand GRATIS werkruimte verdient, wij zullen de eerstvolgende maand bij jou niet incasseren.

Locatie van dit pand in Assen

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.