Werkruimte in Bergen op Zoom

Deel 'm hier!

Wat voor werkruimte zoek jij als ondernemer? Je eigen atelier? Een creatief of regulier kantoor? Een werkruimte voor je fotostudio of misschien iets anders? Per direct hebben we diverse werkruimtes beschikbaar in dit kantoorpand in het centrum van Bergen op Zoom. Gaat jouw ondernemershart daar sneller van kloppen? Reageer dan gratis door het onderstaande formulier in te vullen of om contact op te nemen! Er zijn in dit pand volop mogelijkheden.

IMG_7880_web.jpg
DSC06878.JPG
DSC06909.JPG
DSC07036.JPG
DSC06926.JPG

Bijzonderheden

Op 5 minuten van hartje centrum onderneem je in dit kantoorpand super centraal. Vanaf € 125,- per maand inclusief gas, water en elektra krijg je je eigen afsluitbare werkunit, zit je voor een all-in prijs en heb je geen verrassingen achteraf. Je hebt in dit kantoorpand de mogelijkheid om één ruimte of meerdere units af te nemen. Geheel afhankelijk van hoeveel ruimte je bedrijf nodig heeft!

Als nieuw ondernemerscentrum kan je met een werkruimte in dit pand eenvoudig netwerken of misschien zelfs samenwerken met de andere ondernemers. Of ontvang heel professioneel je klanten en relaties op locatie. Bel even met ons en laat je informeren over de tal van mogelijkheden die hier zijn!

In deze locatie hebben we nog een super leuke ruimte van 70 m², de maandlasten zijn € 250,-. Verder hebben we nog een fijne kantoorplek van 20 m² en hier zijn de maandlasten € 125,-.

*Onze prijzen zijn exclusief btw.

Locatie van dit pand in Bergen op Zoom

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Bergen op Zoom


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van werkruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Gersen

Francien Gersen

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!