Werkruimte in Breda

Deel 'm hier!

Ondernemen in Breda met je eigen kantoor of atelier? We hebben nog 1 mooie werkruimte beschikbaar op een toplocatie in Breda! Vanaf € 250,- all-in per maand en met een oppervlakte van 70 m². Ideaal om je kantoor of atelier te vestigen. Ben jij op zoek naar werkruimte? Reageer snel, we hebben nog mogelijkheden voor 1 ondernemer.

DSC04599.JPG
DSC04606.JPG
IMG_7724.JPG
IMG_7720.JPG
DSC05323.JPG

Bijzonderheden

Naar wat voor werkruimte ben jij op zoek? In dit pand hebben we nog mogelijkheden voor 1 (creatieve) ondernemer of kunstenaar op de begane grond !

Je deelt dit pand met andere leuke ondernemers. Het pand is goed bereikbaar, het gebouw is direct gelegen aan een afslag van de Noordelijke Rondweg. Daarnaast zijn voor het pand bushaltes aanwezig en het centraal station zit op ongeveer 15 minuten afstand. Ook parkeren is geen probleem! Bij het pand zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

*Onze prijzen zijn exclusief btw.

Locatie van dit pand in Breda

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Breda


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van werkruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Danielle helpt je graag verder!

Danielle van Asperen

Danielle van Asperen

Consultant afdeling Bemiddeling

Ik ben al 7,5 jaar in dienst bij Dé Vastgoedbeschermer.

Hoop, geloof en liefde.