Werkruimte in Breda

Deel 'm hier!

Ondernemen in Breda met je eigen kantoor of atelier? Sinds enige tijd hebben we mooie werkruimtes beschikbaar op een super locatie in Breda. Ideaal om je kantoor of atelier te vestigen. Ben jij op zoek naar werkruimte? Reageer direct!

IMG_7724.JPG
IMG_7720.JPG
DSC04713.JPG
DSC04719.JPG

Bijzonderheden

Naar wat voor werkruimte ben jij op zoek? In dit pand hebben we nog 2 werkruimtes met een oppervlakte van 70 m² voor € 250,- all-in per maand. Dit pand deel je met andere leuke ondernemers.

De bereikbaarheid van dit pand is uitstekend te noemen. Het gebouw is direct gelegen aan een afslag van de Noordelijke Rondweg. Voor het pand zijn bushaltes aanwezig en het centraal station is binnen 15 minuten bereikbaar. Ook parkeren is geen probleem! Bij het pand zijn maar liefst 100 parkeerplaatsen beschikbaar.

Locatie van dit pand in Breda

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Breda


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van werkruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Gersen

Francien Gersen

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!