Werkruimte in Breda

Deel 'm hier!

Diverse werkruimtes beschikbaar op een super locatie in Breda. Ideaal om je kantoor of atelier te vestigen. Ben jij op zoek naar werkruimte? Reageer direct!

IMG_7720.JPG
IMG_7718.JPG
IMG_7724.JPG

Bijzonderheden

Naar wat voor werkruimte ben jij op zoek? In dit pand hebben we werkruimtes met een oppervlakte van 70 m² voor € 250,- all-in per maand. Heb je meer ruimte nodig? Omdat het gebouw in het verleden is gebruikt door diverse callcenters hebben we ook twee werkruimtes beschikbaar van maar liefst 350 m². Let wel op dat de kosten hiervan € 275,- all-in per maand zijn. In beide gevallen is het inclusief gas, water en elektra.

De bereikbaarheid van dit pand is uitstekend te noemen. Het gebouw is direct gelegen aan een afslag van de Noordelijke Rondweg. Voor het pand zijn bushaltes aanwezig en het centraal station is binnen 15 minuten bereikbaar. Ook parkeren is geen probleem! Bij het pand zijn maar liefst 100 parkeerplaatsen beschikbaar.

Locatie van dit pand in Breda

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Breda


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van werkruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Kim helpt je graag verder!

Kim van de Water

Kim van de Water

Consultant afdeling Bemiddeling