Werkruimte in Delft

Deel 'm hier!

Ben jij als (startende) ondernemer op zoek naar een betaalbare werkruimte in Delft? Op zeer korte termijn krijgen we 2 nieuwe werkruimtes beschikbaar in een kantoorpand in Delft. Ideaal als kantoor of creatief kantoor. Misschien wel echt iets voor jou? Lees dan snel verder!

DSC05283.JPG
DSC05328.JPG
DSC05292.JPG
DSC05327.JPG
DSC05299.JPG
DSC05284.JPG

Bijzonderheden

Wij krijgen op zeer korte termijn een kantoorpand in Delft in beheer. Voor dit pand zijn we op zoek naar twee flexibele en representatieve ondernemers die een eigen werkruimte zoeken. Ben jij op zoek naar een betaalbare werkruimte? Voor jezelf of misschien wel voor jou en je collega/team? Reageer dan direct - gratis en vrijblijvend - via het onderstaande formulier.

Per maand betaal je hier € 230,- (inclusief gas, water en elektra) en krijg je je eigen afsluitbare werkruimte. Het pand ligt op 5 minuten van de snelwegen A4 en A13 en op 5 minuten van het Station Delft-Zuid.

Dit kantoorpand komt nieuw in ons beheer en we willen het gelijk met je delen. Zodra we foto's hebben worden deze op onze website geplaatst.

PS: We hebben in ditzelfde kantoorpand ook 2 woonruimtes beschikbaar. Misschien ook iets voor jou? Of voor een bekende, kennis, vriend(in)?

Locatie van dit pand in Delft

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.