Werkruimte in Den Bosch

Deel 'm hier!

Begin het jaar goed met een eigen kantoor! Per direct in aanbod: aantrekkelijke werkruimte in Den Bosch welke een interessante oplossing kan zijn voor jouw (startende) onderneming! Ben je het zat thuis aan de keukentafel of op zolder te werken? Gewoon behoefte aan een net & verzorgd eigen kantoor? Dan zou deze locatie op 'de Hambaken' zeker iets voor je kunnen zijn! Overigens leent deze locatie zich ook uitstekend voor een creatieve kantoorinvulling (fotostudio) of schoon atelier. Er zijn genoeg mogelijkheden!

den-bosch-voorzijde.JPG
den-bosch-parkeerplaats.JPG
den-bosch-zijkant.JPG
den-bosch-oprit.JPG
den-bosch-unit-0-01 (2).JPG
den-bosch-unit-0-01 (1).JPG

Bijzonderheden

In dit pand krijg je een leuke ruimte op de begane grond tot je beschikking van een kleine 60 m². De hoogte is 2,80 meter. De ruimte is netjes afgewerkt en voorzien van nette vloerbedekking. Klaar om je intrek te nemen en meteen te starten!

De locatie van dit pand is ideaal: op bedrijventerrein, nabij op- en afritten A59, goed bereikbaar met het openbaar vervoer & voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Locatie van dit pand in Den Bosch

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.