Werkruimte in 's-Hertogenbosch

Deel 'm hier!

Op zoek naar een leuke bedrijfsruimte om je kantoor te vestigen of om creatief bezig te zijn? En wel in het gezellige Den Bosch op kantorenpark Soetelieve? Kijk dan snel of deze locatie iets voor jou kan zijn!

's-Hertogenbosch -  voorzijde.jpg
's-Hertogenbosch -  entree.jpg
's-Hertogenbosch-unit-0-01 (1).jpg
's-Hertogenbosch-unit-0-01 (2).jpg
's-Hertogenbosch -  gang.JPG

Bijzonderheden

Je krijgt 2 separate werkruimtes tot je eigen beschikking met een totale oppervlakte van circa 50 m² welke netjes zijn afgewerkt. De werkruimtes zijn voorzien van vloerbedekking en veel licht inval. De hoogte bedraagt 3,00 meter. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig rondom het pand.

De locatie ligt zeer centraal ten opzichte van verschillende uitvalswegen (A2/A59), het openbaar vervoer en het gezellige centrum van Den Bosch waar genoeg te doen is op het gebied van winkels en horeca. Leuk te weten is, dat er al met veel plezier gebruik gemaakt wordt van deze locatie door verschillende bedrijfjes, o.a. een trainingsbureau, een bedrijfje dat zich richt op verschillende manieren van coaching en een kantoor gericht op commerciële activiteiten. Informeer naar de mogelijkheden! 

Locatie van dit pand in 's-Hertogenbosch

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.