Werkruimte in Eindhoven

Deel 'm hier!

Ben jij op zoek naar een karakteristieke kantoorruimte? Wij hebben nog 1 nette kantoorruimte beschikbaar op de meest exclusieve kantoorlocatie van Eindhoven. De omgeving kenmerkt zich door ruim opgezette groene lanen, luxueuze kantoorvilla's en vooroorlogse woonhuizen in het duurdere segment.

eindhoven-pand (2).JPG
eindhoven-entree.JPG
eindhoven-hal.JPG
eindhoven-ruimte (2).JPG
eindhoven-ruimte (3).JPG
eindhoven-ruimte (1).JPG
eindhoven-trap.JPG
eindhoven-detail.JPG

Bijzonderheden

De kantoorruimtes zijn gevestigd in een kantoorvilla en beschikt over div. authentieke stijlkenmerken zoals het imposante trappenhuis en de fraaie glas-in-lood ramen. Bij het pand is een eigen parkeerterrein gelegen. Daarnaast is er een alarminstallatie aanwezig.

De locatie is top te noemen, op 10 minuten loopafstand van het centrum en het centraal station.

Zie jij jezelf al ondernemen vanuit deze prachtige locatie? Grijp dan snel je kans!


Locatie van dit pand in Eindhoven

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Eindhoven


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Kuiper

Francien Kuiper

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!