Werkruimte in Eindhoven

Deel 'm hier!

Snel op zoek naar een groot atelier / leuk kantoor met veel lichtinval op een goede plek in Eindhoven? Grijp dan nu je kans. In een voormalig schoolgebouw hebben wij per direct mogelijkheden. Veel ruimte, dichtbij het centrum en openbaar vervoer; perfecte plek om je te vestigen!

DSC05401.JPG
DSC05544.JPG
DSC05370.JPG
DSC05541.JPG
DSC05392.JPG
DSC05415.JPG
DSC05535.JPG
DSC05546.JPG

Bijzonderheden

Je krijgt ongeveer rond de 80 tot 100 m² tot je beschikking op de begane grond. Er zijn mogelijkheden voor 2 kunstenaars/creatievelingen/ondernemers. Ben je enthousiast? Neem dan snel contact met ons op en kom een kijkje nemen!

Locatie van dit pand in Eindhoven

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Eindhoven


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Kuiper

Francien Kuiper

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!