Werkruimte in Gouda

Deel 'm hier!

Op zoek naar een werkruimte in Gouda? Dit is je kans! Wij krijgen in een leuk pand op het bedrijventerrein Gouwespoor weer een aantal werkruimtes beschikbaar!

IMG_8622.JPG
IMG_8638.JPG
IMG_8661.JPG
IMG_8665.JPG
20190104_111652416_iOS.jpg
20190104_111726598_iOS.jpg

Bijzonderheden

Het terrein bevat een mix van hoogwaardige kantoor- en bedrijfsruimte, is gelegen nabij de A12 en A20 en is tevens goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Station Gouda ligt namelijk op circa 10 minuten afstand.

Wat bieden wij jou op deze locatie?
Wij hebben hier 3 werkruimtes beschikbaar met een oppervlakte van ongeveer 50-80 m² per werkunit, eventueel verdeeld over 2 of 3 ruimtes.
Je betaalt € 265,- p/mnd excl. BTW incl. servicekosten, je komt dus niet voor verrassingen te staan.

Parkeren is mogelijk bij het pand. Het kantoor is gelegen in een omgeving waar meerdere kantoren zijn gevestigd, van onder andere: iSense ICT Professionals, Van Nieuwpoort Groep, Jongeneel Verpakkingen, Hoornbeeck College en Blackstone Schoenen.

Mocht je interesse hebben, dan horen we graag van je!

Locatie van dit pand in Gouda

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Gouda


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van werkruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Karin helpt je graag verder!

Karin Setford

Karin Setford

Consultant afdeling bemiddeling