Werkruimte in Haarlem

Deel 'm hier!

Op zoek naar een werkruimte in Haarlem? In dit nette kantoorpand hebben we per direct 3 fijne werkruimtes beschikbaar. Centraal gelegen, voor € 250,- per maand all-in en ideaal als creatief/regulier kantoor of net atelier. Misschien de plek voor jou? Geef je dan op voor een bezichtiging en start de zomer met je eigen werkruimte!

Haarlem_01.jpg
unit 0-02.jpg
DSC07962_web.jpg
DSC08290_web.jpg
unit 002.jpg
Foto_vanuit_bus_bronvermelding.jpg
Haarlem_02.jpg
unit003.jpg
DSC08291_web.jpg

Bijzonderheden

De beschikbare werkruimtes zijn gelegen op de begane grond en de 1e verdieping. We hebben diverse units beschikbaar tussen de 60 m² - 120 m².

Zoek je één grote werkruimte? Dan hebben we een mooie unit gelegen op de 1e verdieping. Zoek je juist een werkruimte bestaande uit meerdere kantoren? Dan hebben we twee beschikbare werkruimtes op de begane grond. Kom anders eens een kijkje nemen!

Het pand is zeer goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Ook parkeren kan je rechtstreeks voor het gebouw. De Europaweg geeft aansluiting op de N205/A9/A5 (Amsterdam/Den Haag/Alkmaar/Schiphol). De snelle verbinding R-Net 300 heeft een halte op 5 minuten loopafstand (Haarlem-Hoofddorp-Schiphol-Amstelveen-Amsterdam Z.O.). Zo ben je altijd snel op pad en is je werkruimte tegelijkertijd goed bereikbaar voor klanten en relaties.

In de directe omgeving is een buurtwinkelcentrum gelegen.

Locatie van dit pand in Haarlem

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Haarlem


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van werkruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Danielle helpt je graag verder!

Danielle van Asperen

Danielle van Asperen

Consultant afdeling Bemiddeling

Ik ben al 7,5 jaar in dienst bij Dé Vastgoedbeschermer.

Hoop, geloof en liefde.