Werkruimte in Haarlem

Deel 'm hier!

Wij bieden een nette kantoorruimte aan op een toplocatie in Haarlem. Het pand is gevestigd op een zichtlocatie op het bedrijventerrein Waarderpolder. Bij het pand is een eigen parkeerterrein gelegen. Ben jij op zoek naar een representatieve werkruimte op korte afstand van Schiphol en Amsterdam? Dan is dit de perfecte werkruimte die jij zoekt!

haarlem-voorzijde.JPG
haarlem-entree.JPG
haarlem-entreehal.JPG
haarlem-ruimte.jpg
haarlem-pantry.JPG

Bijzonderheden

De aangeboden werkruimte is een nette ruimte op de 1e verdieping van het pand. In het pand zijn nog twee ondernemers gevestigd die met veel plezier gebruik van deze locatie, t.w. een fotograaf en een specialist op het gebied van audio.

Het pand is met eigen vervoer uitstekend te bereiken via de rijksweg A200 met een directe verbinding naar de A9 en A10. Met openbaar vervoer is dit pand ook zeer goed te bereiken. Op loopafstand liggen NS station Haarlem-Spaarnwoude en Haarlem-Centraal. Hier bevinden zich ook regionale knooppunten voor diverse busverbindingen.

Locatie van dit pand in Haarlem

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.