Werkruimte in Heemskerk

Deel 'm hier!

Ben jij een (creatieve) ondernemer en op zoek naar een werkplek in Heemskerk? Wij hebben per direct een leuke ruimte beschikbaar in een schoolgebouw. Perfect voor jouw (creatieve) kantoor of schoon atelier!

20190702_142528155_iOS.jpg
20190702_142719685_iOS.jpg
heemskerk 004- 1.jpg
unit 004-2.jpg
unit 004-3.jpg

Bijzonderheden

Het pand is gelegen in de woonwijk in de Poelenburg buurt en heeft een goede bereikbaarheid. Met 3 minuutjes rij je de A9 op, via deze verbindingsweg bereik je binnen een half uur steden als Alkmaar, Zaandam, Amsterdam en Haarlem.

Deze nette ruimte is zo'n 50m² groot en is voorzien van een linoleumvloer. In het pand zijn er al meerdere leuke bedrijfjes gevestigd, met hen deel je de voorzieningen zoals de keuken en toiletten.

Jouw bedrijf hier vestigen? Dan horen we graag van je! Reageer alvast op deze werkruimte en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Locatie van dit pand in Heemskerk

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Heemskerk


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van werkruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Danielle helpt je graag verder!

Danielle v. Asperen

Danielle v. Asperen

Consultant Bemiddeling

Ik ben al 7,5 jaar in dienst bij Dé Vastgoedbeschermer.

Hoop, geloof en liefde.