Werkruimte in Heukelum

Deel 'm hier!

Per direct hebben wij voor een kunstenaar of creatieveling in Heukelum een mooie werkruimte beschikbaar in een voormalig sporthal. ​Ideaal te gebruiken als atelier of expositieruimte!

b3bf145b-e4d3-442d-813e-f39fedf36ad51.jpg
c22270b8-6aff-4135-a95d-7d285f4820f71.jpg

Bijzonderheden

Omdat het een sporthal betreft krijg je een mooie, grote ruimte tot je beschikking. Kunstenaars of creatievelingen zouden deze ruimte daarom ideaal kunnen gebruiken als creatief kantoor, atelier of juist als expositieruimte. De ruimte is geheel zelfstandig en de maandlasten bedragen € 254,- (exclusief BTW).

Heukelum is een leuk historisch stadje gelegen aan de zuidelijke oever van de rivier de Linge, ter hoogte van Oosterwijk. Het pand is gelegen in een woonwijk, dus supermarkt en winkels zijn nabij.

Locatie van dit pand in Heukelum

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Heukelum


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van werkruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Gersen

Francien Gersen

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!