Werkruimte in Hilversum

Deel 'm hier!

Altijd al in d​é mediastad van Nederland jouw onderneming willen starten? Op een prachtige locatie, gelegen op steenworp afstand van het imposante gemeentehuis van Hilversum, bieden wij een leuke werkruimte aan!

IMG_5369.JPG
IMG_5361.JPG
IMG_5364.JPG
DSC04492.JPG
DSC04494.JPG
DSC04527.JPG
DSC04495.JPG
DSC04500.JPG
DSC04498.JPG

Bijzonderheden

In deze monumentale kantoorvilla krijg je een leuke unit tot je beschikking van ongeveer 80 m². Zeer geschikt voor (creatief) kantoor. De kantoorvilla beschikt over uitstekende parkeervoorzieningen, is centraal gelegen en heeft dé professionele uitstraling voor als je klanten en relaties uitnodigt.

Zie jij jezelf hier al ondernemen? Maak je interesse aan ons kenbaar en reageer direct!

Locatie van dit pand in Hilversum

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Hilversum


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Gersen

Francien Gersen

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!