Werkruimte in Leiden

Deel 'm hier!

Wil jij je kantoor voortzetten in één van de mooiste straten van Nederland? Wij hebben op zéér korte termijn drie prachtige werkruimtes beschikbaar aan de bekendste gracht van Leiden.

unit 0-01 (1) - leiden.jpg
omgeving - leiden.jpg
unit 0-01 (2) - leiden.jpg
unit 1-02 (1) - leiden.jpg

Bijzonderheden

Naar verwachting krijgen wij In de derde week van september drie kantoorruimtes beschikbaar in een zeer statig pand in Leiden. Het pand is gelegen aan de “Steenschuur” én ligt in de directe omgeving van de Universiteit Leiden, het Academiegebouw, diverse studentenhuizen en het Rijksmuseum van Oudheden.

In het kantoorpand is plaats voor drie (startende) ondernemers. Op de begane grond bevindt zich één unit, van twee separate ruimtes van in totaal 96m2 (6x8), welk een monumentale status heeft. Het is dus van belang dat deze werkruimte met veel zorg wordt “beschermd”. De maandelijkse vergoeding bedraagt € 275,00 excl. BTW.

Op de eerste etage zijn nog twee units beschikbaar . Deze units bestaan beide uit twee separate ruimtes van in totaal 60m2 (7x5). De maandelijkse vergoeding bedraagt € 250,00 excl. BTW.

Locatie van dit pand in Leiden

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.