Werkruimte in Loenen aan de Vecht

Deel 'm hier!

Al een tijdje aan het rondkijken naar hèt perfecte pand om je te gaan vestigen? Let dan nu goed op! In Loenen aan de Vecht hebben wij nog mogelijkheden voor één nette (creatieve) ondernemer. Wees er dus snel bij!

DSC04457.JPG
DSC01427.JPG
DSC01327.JPG
DSC01329.JPG
DSC02002.JPG
DSC01991.JPG

Bijzonderheden

In dit schitterende pand krijgen wij eind deze maand een prachtige werkruimte vrij. Deze ruimte is gelegen op de eerste etage en beschikt over een prachtig uitzicht!

De locatie is gelegen in het centrum van Loenen aan de Vecht, werkelijk een hele mooie omgeving met voldoende winkeltjes & leuke restaurantjes in de directe omgeving! Zin om even lekker aan het water te zitten? Met 2 minuten ben je aan de Vecht!

Een bushalte is op korte loopafstand gelegen. Met 30 autominuten ben je in Utrecht.

Locatie van dit pand in Loenen aan de Vecht

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Loenen aan de Vecht


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van werkruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Gersen

Francien Gersen

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!