Werkruimte in Meppel

Deel 'm hier!

Op korte termijn krijgen wij in Meppel een modern kantoorgebouw in beheer met meer dan voldoende mogelijkheden voor ondernemers die op zoek zijn naar een leuk kantoor of goede opslagmogelijkheden! Representatief, netjes, goede plek, voldoende eigen parkeerplaatsen: wat wil je nog meer?

meppel.PNG
web 1.jpg
web 2.jpg

Bijzonderheden

Dit leuke kantoorgebouw vind je op kantorenpark Blankenstein, pal aan de A32 met enkele minuten van de aansluiting op de A28. Het NS station is binnen 5 minuten wandelen te bereiken.

Verder: de beschikbare units zijn 40 m² en de hoogte is 2.70. Verder zijn er ook goede opslagmogelijkheden!

Locatie van dit pand in Meppel

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Meppel


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Gersen

Francien Gersen

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!