Werkruimte in Meppel

Deel 'm hier!

Ondernemen in Meppel en op zoek naar je eigen kantoor- of opslagruimte? In dit moderne kantoorgebouw hebben we sinds kort diverse werkplekken beschikbaar. Tegen lage maandlasten (all-in) en met veel mogelijkheden voor ondernemers die een volgende stap in hun carrière willen zetten. Representatief, goede locatie, eigen parkeerplaatsen, voordelig. Spreken deze termen je aan? Bekijk dan snel de foto's en lees hieronder verder.

meppel.PNG
DSC05544_web.jpg
DSC05836_web.jpg
DSC04915_web.jpg
DSC06683_web.jpg
DSC04987_web.jpg
DSC05439_web.jpg

Bijzonderheden

Dit leuke kantoorgebouw vind je op kantorenpark Blankenstein, pal aan de A32 met enkele minuten van de aansluiting op de A28. Het NS station is binnen 5 minuten wandelen te bereiken en bij het pand is er voldoende parkeergelegenheid.

Ga je in dit pand ondernemen dan krijg je je eigen kantoor van 40 m², met een hoogte van 2.70 m. Per maand betaal je hier een all-in prijs, namelijk € 220,- inclusief gas, water en elektra. Zo heb je geen verrassingen achteraf.

Naast kantoorruimtes hebben we ook diverse opslagmogelijkheden!

Locatie van dit pand in Meppel

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Meppel


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van werkruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Gersen

Francien Gersen

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!