Werkruimte in Nieuwegein

Deel 'm hier!

Ben jij op zoek naar een eigen professionele kantoorruimte? Kijk dan snel verder! Wij hebben namelijk nog mogelijkheden voor 1 ondernemer in een modern kantoorpand op een goede locatie op bedrijventerrein Plettenburg-West!

nieuwegein-voorzijde.JPG
DSC00376.JPG
DSC00382.JPG
DSC00199.JPG
DSC00197.JPG
DSC00207.JPG
DSC00211.JPG

Bijzonderheden

De kantoorruimte is gelegen op de 1ste verdieping en op korte termijn te betrekken. Je krijgt 2 aparte units (per unit 20 m²) tot je beschikking welke verzorgd zijn en voorzien van nette vloerbedekking.

Het pand is gelegen op een zichtlocatie vanaf de Plettenburgerlaan. Er zijn diverse parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig.

Het bedrijventerrein Plettenburg-West is een hoogwaardig bedrijventerrein en wordt gekenmerkt door de overzichtelijke opzet, de uitstekende bereikbaarheid en een onderscheidende uitstraling. Het bedrijventerrein is bestemd voor uiteenlopende ondernemingen uit de dienstverlening, groothandel, bouwwereld, lichte industrie of logistieke dienstverlening.

Locatie van dit pand in Nieuwegein

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.