Werkruimte in Nieuwegein

Deel 'm hier!

Op zoek naar een leuke locatie in Nieuwegein? Op een goede plek hebben wij nog ruimte voor 1 ondernemer. De werkruimte is geschikt voor (creatief) kantoorgebruik. Je krijgt ongeveer 55 m² tot je beschikking. Iets voor jou? Reageer direct!

DSC09039.JPG
DSC02580.JPG
DSC02598.JPG
DSC09093.JPG

Bijzonderheden

De units beschikken over vloerbedekking en grote raampartijen. De nette pantry, die gelegen is op de begane grond, deel je met een andere ondernemer. Voor het pand zijn eigen parkeerplaatsen beschikbaar, waarvan gebruik gemaakt mag worden.

Deze locatie is gelegen op Industrieterrein Plettenburg, met gevestigde namen als: Sligro, Auto Cool Comfort, Kuehne. De rijkswegen A2, A12 en A27 zijn snel aan te rijden.

Locatie van dit pand in Nieuwegein

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Nieuwegein


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Kuiper

Francien Kuiper

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!