Werkruimte in Rijswijk

Deel 'm hier!

Leuk! Werken in een bruisende omgeving samen met andere creatievelingen & ondernemers! In ons bedrijfsverzamelgebouw te Rijswijk betrek je je eigen units en heb je de mogelijkheid nieuwe contacten en samenwerkingen aan te gaan! Er maakt al een diversiteit aan ondernemers/creatievelingen met veel plezier gebruik van deze locatie en dit kan natuurlijk een leuke aanvulling zijn op jouw netwerk!

hal rijswijk.jpg
indruk rijswijk (2).jpg
indruk rijswijk.jpg
rijswijk uitzicht.jpg
indruk rijswijk (2).jpg
rijswijk unit.JPG
indruk rijswijk (4).jpg
rijswijk indruk.jpg
rijswijk indruk pand.jpg
rijswijk unit (2).jpg

Bijzonderheden

Je krijgt in deze locatie 2 eigen units tot je beschikking. Deze zien er netjes uit en zijn voorzien van vloerbedekking en lamellen. De locatie is handig gelegen nabij de tramhalte die zich schuin tegenover het pand bevindt. Den Haag is binnen een kwartier met de auto te bereiken. En wist je eigenlijk al dat het oude centrum van Rijswijk (korte wandelingetje) erg gezellig is met leuke winkels en horeca? Kortom, genoeg mogelijkheden wat deze locatie interessant maakt! Neem contact met ons op voor meer info!Locatie van dit pand in Rijswijk

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.