Werkruimte in Rijswijk

Deel 'm hier!

Heb jij altijd al gedroomd van een eigen kantoorruimte? Dan kan nu jouw droom werkelijkheid worden. Wij bieden nette kantoorruimte aan in een vrijstaande kantoorvilla. Dit karakteristieke pand is prachtig te noemen en gelegen nabij het oude centrum van Rijswijk. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein.

rijswijk-ruimte (1).JPG
rijswijk-ruimte (3).JPG
rijswijk-ruimte (2).JPG
rijswijk-pantry (1).JPG
rijswijk-pantry (2).JPG
rijswijk-zijkant.JPG

Bijzonderheden

Je krijgt de beschikking over de gehele begane grond. Deze bestaat uit 2 separate ruimtes met een totale oppervlakte van circa 90 m², de hoogte bedraagt 3,00 meter. De kantoorruimte is voorzien van een mooie laminaatvloer en veel ramen. Daarnaast is er een nette pantry aanwezig.

De locatie is uitstekend te bereiken met eigen en openbaar vervoer. Tramlijn 1 (Delft/Scheveningen) en tramlijn 15 (Den Haag CS/Nootdorp) stoppen voor de deur.
Door de centrale ligging van het object bereikt u binnen enkele minuten diverse uitvalswegen (A4 Den Haag - Amsterdam, A12 Den Haag - Utrecht, A13 Den Haag - Rotterdam).
Het winkelgebied in het sfeervolle oude centrum "Herenstraat" ligt op steenworp afstand.

Locatie van dit pand in Rijswijk

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.