Werkruimte in 's-Hertogenbosch

Deel 'm hier!

Per direct beschikbaar op een toplocatie in Den Bosch meerdere werkruimtes. De werkruimtes zijn ideaal geschikt voor (creatief) kantoor, fotografie, ontwerpen, tekenen, training, etc. Het pand is gelegen op het aantrekkelijke bedrijvenpark De Brand. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein. Wil je meer weten over deze prachtige en goedkope werkruimtes? Bekijk dan snel het aanbod en reageer direct!

's-hertogenbosch-voorzijde.JPG
's-hertogenbosch-unit-1-03 (2).JPG
's-hertogenbosch-unit-0-01.JPG
's-hertogenbosch-unit-1-03 (1).JPG
's-hertogenbosch-pantry.JPG

Bijzonderheden

Wij hebben nog 2 prachtige werkruimtes beschikbaar in een bedrijfspand in Den Bosch. Hieronder staan de werkruimtes uitgesplitst.

Unit 0-01: 1 mooie ruimte op de begane grond, oppervlakte circa 36 m², hoogte 3,50 meter. Het betreft een nette ruimte voorzien van een mooie laminaatvloer.
Unit 1-03: 1 nette ruimte op de 1e verdieping voorzien van veel licht en vloerbedekking, oppervlakte circa 30 m², hoogte 2,80 meter.

Bedrijvenpark De Brand is ruim opgezet en voorzien van brede lanen, waterpartijen en groenvoorzieningen. Het bedrijvenpark wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van grootschalige, middelgrote en kleinschalige vormen van bedrijvigheid. De gevestigde bedrijven zijn onder andere werkzaam in een sfeer die varieert van distributiecentra tot (groot)handelsbedrijven, (lichte) productie- dan wel assemblagebedrijven en IT- en ICT-bedrijven.

Wij hebben ook nog andere werkruimtes beschikbaar in Den Bosch op het bedrijventerrein De Hambaken. Bekijk hier het aanbod.

Locatie van dit pand in 's-Hertogenbosch

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.