Werkruimte in Schijndel

Deel 'm hier!

In het voormalige gemeentehuis van Schijndel zijn er nog ruimtes beschikbaar om te gebruiken als werk-/atelierruimte. Heb jij als (startende) ondernemer behoefte aan een leuk eigen kantoor / atelier in het centrum? Dan is dit misschien de ruimte die je zoekt!

vooraanzicht schijndel.jpg
ruimte 0-04.JPG
ruimte 0-07.JPG
schijndel (8).JPG

Bijzonderheden

De ruimtes zijn gelegen op de begane grond. Je krijgt twee ruimtes tot je beschikking, of één grote ruimte voorzien van veel lichtval. De locatie en de werkruimtes ziet er netjes en verzorgd uit zodat je zo je intrek kunt nemen!
Het is natuurlijk fijn dat je je midden in het centrum bevindt met vele gemakken als winkels, supermarkten en gezellig horeca. Daarbij ligt Schijndel zeer gunstig ten opzichte van Eindhoven en Den Bosch.
Laat het ons weten als je op zoek bent naar een leuke plek! Via onze website kan je je gratis inschrijven om in aanmerking te komen voor de werkruimte.


Locatie van dit pand in Schijndel

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Schijndel


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van werkruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Danielle helpt je graag verder!

Danielle van Asperen

Danielle van Asperen

Consultant afdeling Bemiddeling

Ik ben al 7,5 jaar in dienst bij Dé Vastgoedbeschermer.

Hoop, geloof en liefde.