Werkruimte in Sliedrecht

Deel 'm hier!

​Ben je op zoek naar een leuk eigen atelier of kantoor? Kom dan vrijdag 30 augustus een kijkje nemen in dit unieke voormalige ziekenhuis. Mogelijkheden genoeg! Er zijn eigen parkeerplaatsen aanwezig!

sliedrecht 1.jpg
sliedrecht.jpg
DSC03215.JPG
sliedrecht 2 .jpg

Bijzonderheden

Hartstikke leuke locatie in het centrum en 15 minuten lopen van het centraal station! Zeer centrale plek ook nabij de A15 gelegen.

Locatie van dit pand in Sliedrecht

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Sliedrecht


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van werkruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Gersen

Francien Gersen

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!