Werkruimte in Woerden

Deel 'm hier!

Leuke plek in Woerden!!!! Ben jij op zoek naar opslag! Of een kantoor / atelier?? Laat het even weten en kom snel een kijkje nemen!

buiten-woerden.JPG
Vijzelmolenlaan 10-18  (375).JPG
DSC07728.JPG
Vijzelmolenlaan 10-18  (63).JPG
Vijzelmolenlaan 10-18  (70).JPG
Vijzelmolenlaan 10-18  (85).JPG
Vijzelmolenlaan 10-18  (95).JPG

Bijzonderheden

We hebben mooie, nette werkruimtes op verschillende verdiepingen beschikbaar, zowel per trap als lift te bereiken. Informeer naar de mogelijkheden!


Locatie van dit pand in Woerden

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Woerden


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van werkruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Gersen

Francien Gersen

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!