Werkruimte in Zoetermeer

Deel 'm hier!

Ben jij of ken jij een (startende) ondernemer of kunstenaar die op zoek is naar een zelfstandige en betaalbare werkruimte in Zoetermeer? Dan hebben wij misschien wel de ideale werkruimte! Wij krijgen een leuke veelzijdige werkruimte in beheer. De werkruimte leent zich uitstekend voor creatieve werkzaamheden zoals schilderen, mode, opknappen van meubels etc. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder en reageer direct!

zoetermeer.PNG
zoetermeer-unit-0-01.jpg
zoetermeer-unit-0-01(1).jpg
zoetermeer - werkruimte- pantry.JPG
zoetermeer.JPG

Bijzonderheden

Het pand is gelegen in de wijk Buytenwegh en op loopafstand van het centrum West. Er is veel te doen in de directe omgeving zoals shoppen in het centrum, tot rust komen in "Westerpark" en ben je uit op iets actief, dan is SnowWorld om de hoek gelegen.
Kortom; een inspirerende en levendige omgeving. Wie wil dit nu niet als ondernemer of kunstenaar?

Wij zoeken voor dit pand 1 ondernemer/kunstenaar. Je hoeft het pand dus niet te delen met andere. Wat uiteraard weer een pluspunt is. De werkruimte bestaat uit 2 separate ruimte. Waarvan 1 ruimte een oppervlakte heeft van ca. 32 m². De andere ruimte met pantry heeft een oppervlakte van ca. 10 m². De hoogte bedraagt 2,50 meter. Boven de werkruimte is een appartementencomplex gelegen. In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid (openbaar).


Locatie van dit pand in Zoetermeer

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.