Werkruimte in Meppel

Deel 'm hier!

Ondernemen in Meppel en op zoek naar je eigen werkruimte? In dit moderne kantoorgebouw hebben we diverse nette werkplekken beschikbaar. Ideaal van regulier of creatief kantoor tot aan schoon atelier. Deze werkruimtes worden gekarakteriseerd door de ligging nabij de snelwegen A32 en A28, de spoorlijn Zwolle-Groningen/Leeuwarden, de ruime parkeergelegenheid bij het pand en de open werksfeer. En dat allemaal tegen lage maandlasten en voor een all-in prijs.

46097088.jpg
DSC04596_web.jpg
46097092.jpg
DSC05879_web.jpg
DSC04915_web.jpg
46097087.jpg
46097090.jpg

Bijzonderheden

Lijkt het je interessant om hier te ondernemen, dan krijg je je eigen kantoor, verdeeld over één of twee werkunits met een oppervlakte van ca. 40 m² en een hoogte van 2.70m. Per maand betaal je hier een all-in prijs van € 220,- inclusief gas, water en elektra. Zo weet je vooral waar je aan toe bent.

De werkruimtes zijn geschikt voor zowel regulier en creatief kantoor als voor schoon atelier. Of misschien op zoek naar een ruimte om spullen op te slaan? We hebben hier ook diverse opslagmogelijkheden.

Waarom hier ondernemen?

  • € 220,- per maand incl. gas, water en elektriciteit
  • Per maand opzegbaar, niet vast zitten aan een langdurige overeenkomst
  • Netwerken met andere ondernemers en potentiële klanten
  • Gratis parkeergelegenheid bij het pand
  • Centraal gelegen, dichtbij snelweg en station
  • Gezellige pantry en nette sanitaire voorzieningen


  • Onze prijzen zijn exclusief btw.

Locatie van dit pand in Meppel

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Meppel


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van werkruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Gersen

Francien Gersen

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!