Werkruimte in Meppel

Deel 'm hier!

Op deze interessante locatie op een gunstig gelegen plek in Meppel bieden wij in een prachtig pand werkruimte aan voor 2 ondernemers of creatievelingen. De werkruimtes zijn geschikt voor zowel een regulier als creatief kantoor of als schoon atelier.

DSC06064.JPG
46097088.jpg
46097087.jpg
46097090.jpg
DSC04596_web.jpg
46097092.jpg
DSC05546.JPG
DSC05455.JPG

Bijzonderheden

Ook zijn er mogelijkheden voor een opslagruimte. Ben jij op zoek naar een mooie en goed bereikbare werkruimte? Kom vrijblijvend een kijkje nemen en bekijk ter plekke wat je nodig hebt aan units, er zijn verschillende mogelijkheden!

Onze prijzen zijn exclusief btw.

Locatie van dit pand in Meppel

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Meppel


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van werkruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Gersen

Francien Gersen

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!