Werkruimte in Ouderkerk aan den IJssel

Deel 'm hier!

Dichtbij het centrum van Ouderkerk aan den IJssel krijgen wij op korte termijn een leuk en net pand onder onze hoede! Ben je op zoek naar een betaalbaar kantoor waar je je bedrijf verder kan laten groeien? In dit pand krijgen we 2 werkruimtes beschikbaar. Ideaal voor (startende) ondernemers of hobbyisten! Voor 210 euro beschik je hier over een prachtig eigen kantoor of atelier!

IMG_1945.JPG
DSC04857.JPG
DSC04849.JPG
DSC04867.JPG
DSC04850.JPG
DSC04864.JPG

Bijzonderheden

Op deze superlocatie hebben we plek voor 2 ondernemers. Voor € 210,- per maand (incl. g/w/e) krijg je je eigen unit(s) van ca. 40 m2. Ontvang je relaties en klanten in je eigen kantoor en bouw je bedrijf verder uit.

Bij het kantoorpand zijn eigen parkeerplaatsen aanwezig; toch wel zo prettig aangezien het een centrumlocatie betreft! Winkels en openbaar vervoer liggen binnen handbereik.


Locatie van dit pand in Ouderkerk aan den Ijssel

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Ouderkerk aan den IJssel


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Kuiper

Francien Kuiper

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!