Werkruimte in Ouderkerk aan den Ijssel

Deel 'm hier!

Ondernemers in Krimpenerwaard opgelet! Zoek jij een betaalbaar kantoor in de gemeente? In Ouderkerk aan den IJssel krijg je nu de mogelijkheid om voor € 210,- per maand te ondernemen in dit kantoorpand. Ben je op zoek en wil je niet te veel uitgeven per maand dan is dit iets voor jou!

IMG_2038.JPG
Ouderkerk.jpg
IMG_2039.JPG
IMG_2006.JPG

Bijzonderheden

In dit pand hebben we plek voor 2 ondernemers. Je krijgt je eigen werkruimte die voorzien is van vloerbedekking. De pantry deel je samen met de andere ondernemer. Bij het kantoorpand zijn eigen parkeerplaatsen aanwezig; toch wel heel handig! Het pand is gelegen nabij de Hollandsche Ijssel zijn alle voorzieningen zoals winkels en openbaar vervoer op loopafstand bereikbaar.

Waarom je hier wilt ondernemen?
  • Je onderneemt hier voor maar € 210,- per maand (incl. g/w/e);
  • Je krijgt je eigen werkruimte van ca. 35 m2, voorzien van vloerbedekking;
  • Je zit niet vast aan een langdurige contract, je kan maandelijks opzeggen;
  • Het kantoorpand is centraal gelegen en goed te bereiken met auto en OV.

Locatie van dit pand in Ouderkerk aan den Ijssel

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Ouderkerk aan den Ijssel


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Kuiper

Francien Kuiper

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!