Werkruimte in Ouderkerk aan den IJssel

Deel 'm hier!

In het centrum van Ouderkerk aan den IJssel, 1 straat verwijderd van de IJssel!, krijgen we op korte termijn een leuke locatie beschikbaar zeer geschikt om je te vestigen met je kantoor of atelier. Het is gelegen op de 1ste verdieping van het pand. Faciliteiten hoeven niet gedeeld te worden, geheel zelfstandig dus! Is je interesse gewekt en wil je een kijkje komen nemen? Neem dan even contact met ons op, dan maken we een afspraak!

DSC04880.JPG
steiger 8.PNG
DSC04875.JPG
DSC04879.JPG
IMG_1945.JPG
DSC04850.JPG
DSC04843.JPG
DSC04852.JPG
DSC04849.JPG

Bijzonderheden

Op deze superlocatie hebben we plek voor 1 ondernemer. Voor € 210,- per maand (incl. g/w/e) krijg je je eigen unit(s) van ca. 50-60 m2. Ontvang je relaties en klanten in je eigen kantoor en bouw je bedrijf verder uit.

Bij het kantoorpand zijn eigen parkeerplaatsen aanwezig; toch wel zo prettig aangezien het een centrumlocatie betreft! Winkels en openbaar vervoer liggen binnen handbereik.


Locatie van dit pand in Ouderkerk aan den Ijssel

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Ouderkerk aan den IJssel


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van werkruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Danielle helpt je graag verder!

Danielle van Asperen

Danielle van Asperen

Consultant afdeling Bemiddeling

Ik ben al 7,5 jaar in dienst bij Dé Vastgoedbeschermer.

Hoop, geloof en liefde.