Werkruimte in Schijndel

Deel 'm hier!

In het voormalige gemeentehuis van Schijndel zijn er nog verschillende nette werkruimtes beschikbaar om te gebruiken als kantoor- of (schoon) atelierruimte. Heb jij als ondernemer behoefte aan een fijne eigen werkplek in het centrum? Dan is dit misschien de ruimte die je zoekt!

vooraanzicht schijndel.jpg
DSC08162.JPG
DSC07868.JPG
DSC07858.JPG
DSC08212.JPG
DSC07892.JPG
DSC08182.JPG
DSC08211.JPG
DSC08219.JPG
DSC08275.JPG

Bijzonderheden

De beschikbare werkruimtes zijn gelegen op de begane grond. Ga je in dit pand ondernemen dan krijg je of twee werkunits tot je beschikking of één grote werkruimte met veel lichtinval. De locatie en de werkruimtes zien er netjes en verzorgd uit, zodat je je meteen je intrek kunt nemen! Per maand betaal je hier € 165,00 exclusief g/w/e. De kosten voor g/w/e is € 132,00 per maand.

Het is natuurlijk fijn dat je je midden in het centrum bevindt met vele gemakken als winkels, supermarkten en gezellig horeca. Daarbij ligt Schijndel zeer gunstig ten opzichte van Eindhoven en Den Bosch.

Laat het ons weten als je op zoek bent naar een leuke plek! Op deze pagina kan je je gratis inschrijven door het formulier hieronder in te vullen.

*Onze prijzen zijn exclusief btw.


Locatie van dit pand in Schijndel

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.