Werkruimte in Zaandam

Deel 'm hier!

Ondernemen in Zaandam en op zoek naar een werkruimte? Grijp dan nu je kans! Aan de meubelboulevard van Zaandam bieden we diverse zelfstandige werklocaties aan. Te gebruiken als kantoorruimte, creatief kantoor, atelier, fotostudio. Ben je op zoek naar veel m² en een ruimte op een zichtlocatie die vrij in te delen is?

zaandam 1.3.PNG
Zaandam_01.jpg
Zaandam_04.jpg
Zaandam_06.jpg
Zaandam_03.jpg
Zaandam_05.jpg
Zaandam_02.jpg

Bijzonderheden

Op deze locatie in Zaandam krijg je zeker rond de 100 tot 150 m² tot je beschikking. De locatie is zeer geschikt voor ateliergebruik of fotostudio waarbij je de etalage goed kunt benutten. Een creatief of regulier kantoor is uiteraard ook goed mogelijk! Wil je graag overleggen of deze ruimte geschikt is voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op met onze afdeling Bemiddeling op telefoonnummer 088 - 636 0000.

In totaal krijgen we 7 werkruimtes in ons beheer. Je betaalt hier € 235,- per maand (incl. gas, water en elektra) en krijgt met jouw bedrijf een zelfstandige locatie in gebruik. De werkruimtes zijn op basis van bruikleen, ook wel bekend als anti-kraak.

Ben je geïnteresseerd in een werkruimte? Reageer dan gratis en vrijblijvend via het onderstaande formulier.

Locatie van dit pand in Zaandam

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Zaandam


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Kuiper

Francien Kuiper

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!