Werkruimte in Zaandam

Deel 'm hier!

Ondernemen in Zaandam en op zoek naar een werkruimte? Grijp dan nu je kans! Aan de meubelboulevard van Zaandam krijgen we op korte termijn een zelfstandige locatie beschikbaar! Te gebruiken als kantoorruimte, creatief kantoor, atelier, fotostudio. Ben je op zoek naar veel m² en een ruimte op een zichtlocatie die vrij in te delen is?

DSC04489.JPG
DSC04494.JPG
DSC04495.JPG
DSC04504.JPG
DSC04510.JPG

Bijzonderheden

Op deze locatie in Zaandam krijg je zeker rond de 100 tot 150 m² tot je beschikking. De locatie is zeer geschikt voor ateliergebruik of fotostudio waarbij je de etalage goed kunt benutten. Een creatief of regulier kantoor is uiteraard ook goed mogelijk! Wil je graag overleggen of deze ruimte geschikt is voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op met onze afdeling Bemiddeling op telefoonnummer 088 - 636 0000.

Je betaalt hier € 275,- per maand (incl. gas, water en elektra) en krijgt met jouw bedrijf een zelfstandige locatie in gebruik. De werkruimtes zijn op basis van bruikleen, ook wel bekend als anti-kraak.

Ben je geïnteresseerd in een werkruimte? Bel dan snel! of reageer op de ruimte.

Locatie van dit pand in Zaandam

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.