Werkruimte in Zwolle

Deel 'm hier!

Op vrijdag 26 januari krijgen wij een hartstikke leuke locatie in Zwolle in beheer! Zeer verzorgd kantoorpand op een goede plek aan de Dokter van Deenweg. Je krijgt behoorlijk wat vierkante meters tot je beschikking die je naar eigen idee kunt gaan benutten. Neem even contact op en wie weet ben jij erbij!

zwolle voorkant.jpg
zwolle hal.jpg
zwolle indruk.jpg
zwolle unit 2.jpg
zwolle unit.jpg
0-01.JPG
0-01 1.JPG
1-02 2.JPG
1-02.JPG
1-03.JPG

Bijzonderheden

Op deze interessante locatie krijg je je eigen afsluitbare ruimte. Deze ligt maar liefst tussen de 120 en 200 m²!

Kantoorgebouw ‘Hendrik Averkamp’, gelegen op kantorenpark ‘Oosterenk II’ te Zwolle, is een representatief en hoogwaardig afgewerkt kantoorgebouw. De aanwezige faciliteiten maken het gebouw uiterst representatief en bieden een optimaal werkklimaat. Oosterenk II is een van de modernste kantorenparken van Zwolle, met een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige kantoren. Kantorenpark Oosterenk II is gesitueerd direct aan de ringweg Zwolle en nabij rijksweg A-28.

Locatie van dit pand in Zwolle

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Zwolle


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Kuiper

Francien Kuiper

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!