Werkruimte in Zaandam

Deel 'm hier!

Rond 14 augustus krijgen wij een leuke werkruimte beschikbaar op een goede plek in Zaandam. Geschikt voor atelier- en kantoorgebruik! Er zijn eigen parkeerplaatsen.

20170529_154550.jpg
IMG_5127.JPG
20170529_151902.jpg
20170529_152028.jpg

Bijzonderheden

Je krijgt 2 grote units tot je beschikking die je je eigen kunt maken! De units zijn 64 m² per unit, je krijgt dus 128 m² waar je alle kanten mee op kan!! Reageer snel!

Locatie van dit pand in Zaandam

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Zaandam


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van werkruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Gersen

Francien Gersen

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!