Werkruimte in Zaandam

Deel 'm hier!

Direct te betrekken! Loods in Zaandam, goedkoop: 195,- euro per maand! Nieuwbouw, op goede plek gelegen op bedrijventerrein SluisPark. Dit kan vast iets voor je zijn! Informeer snel naar de mogelijkheden!

zaandam loods.JPG
zaandam loods 4.JPG
DSC_0006.JPG

Bijzonderheden

Super locatie! We hebben nu nog mogelijkheden voor 1 ondernemer of particulier. Je krijgt je eigen loods en deze is voorzien van een royale overheaddeur en separate loopdeur. Eigen parkeerplaatsen zijn aanwezig. Het gaat hier om zo'n 70 m² die je tot je beschikking krijgt. Achterin de loods is een verdieping (entresol) geplaatst, deze is ongeveer 20 m². De locatie is centraal gelegen nabij de Sluispolderweg. Dit is een doorgaande weg welke direct toegang geeft tot de ringweg Amsterdam (A8 - Zeeburger en Coentunnel). Daarbij is er een busverbinding vanaf het station Zaandam.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Locatie van dit pand in Zaandam

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Zaandam


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Kuiper

Francien Kuiper

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!