Werkruimte in Zeist

Deel 'm hier!

Op korte termijn te betrekken! Leuke werkruimtes in Zeist. Geschikt om je te vestigen met je kantoor of schoon atelier!

zeist 3.PNG
zeist 4.PNG
zeist 10.jpg

Bijzonderheden

In 2 locaties krijgen we leuke werkunits beschikbaar. In totaal bieden we plek aan 4 ondernemer ofwel kunstenaars. Heb je interesse? Reageer dan snel. Wie weet begin jij het nieuwe jaar met een leuke eigen plek!

Bereikbaarheid van dit kantoorpand is goed, per openbaar vervoer ben je met buslijn 52 zo op Utrecht CS. Buslijn 56 verbindt het kantoor met station Driebergen-Zeist.

Met eigen vervoer zeer gunstig gelegen direct bij de op/afrit van de rijksweg A28 Utrecht-Amersfoort.

Locatie van dit pand in Zeist

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Zeist


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van werkruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Gersen

Francien Gersen

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!