Werkruimte in Zeist

Deel 'm hier!

Ben jij op zoek naar een heerlijk atelier in Zeist waar je lekker de ruimte hebt? Wij hebben nog mogelijkheden voor 1 ondernemer / kunstenaars in deze locatie! Kijk je snel even?

IMG_6317.JPG
IMG_6322.JPG
IMG_6744.JPG
IMG_6750.JPG
IMG_6747.JPG
IMG_6392.JPG

Bijzonderheden

Hier geldt dat je behoorlijk wat m² toebedeeld krijgt, maar liefst 300 m², geschikt voor atelier, er ligt geen vloerbedekking. Deze ruimte is op de 2e etage van het pand.

Leuke locaties met leuke mogelijkheden! Reageer snel want we hebben nog ruimte voor 1 ondernemer / kunstenaar.

Locatie van dit pand in Zeist

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Zeist


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van werkruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Gersen

Francien Gersen

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!