Werkruimte in Zeist

Deel 'm hier!

Op een leuk comlex in Zeist nabij het centrum krijgen wij leuke werkruimte beschikbaar! Geschikt voor atelier en creatief kantoorgebruik. We hebben mogelijkheden voor 2 ondernemers of creatievelingen. Reageer dus snel. ​

jorisschool.JPG
Foto 16-08-17 11 50 12.jpg
Foto 16-08-17 11 50 20.jpg
tobiasschool.JPG
ruimte 0-03 tobiasschool.JPG

Bijzonderheden

Je krijgt of één groot en licht lokaal tot je beschikking of een voormalig gym zaaltje en deze is naar eigen wens in te richten! Neem even contact met ons op voor meer info.

Locatie van dit pand in Zeist

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Zeist


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Kuiper

Francien Kuiper

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!