Werkruimte in Zoetermeer

Deel 'm hier!

Als ondernemer op zoek naar een fijne werkruimte tegen lage maandlasten? In dit kantoorpand in Zoetermeer, gelegen aan de rand van het centrum, hebben we een nette en ruime werkruimte beschikbaar. Ideaal als regulier/creatief kantoor of schoon atelier. Zeker de moeite om eens een kijkje te komen nemen!

IMG_7240.JPG
IMG_8552.JPG
IMG_7253.JPG
IMG_8647.JPG
IMG_8879.JPG
IMG_7248.JPG
IMG_8650.JPG
IMG_9007.JPG

Bijzonderheden

Mocht je je bedrijf hier willen vestigen, dan deel je het kantoorpand met drie andere ondernemers. De werkruimtes zijn nog vrij in te delen en hebben een nette uitstraling. Ideaal voor kantoorgebruik of schoon atelier. Per maand betaal je hier € 250. Dat is een all-in bedrag per maand (inclusief gas, water en elektra) zodat je iedere maand precies weet waar je aan toe bent.

Het pand is gelegen op een bedrijventerrein aan de rand van het stadscentrum van Zoetermeer. Er zijn mogelijkheden voor parkeren bij het pand.

Heb je interesse in één van de werkruimtes? Reageer dan gratis door het onderstaande formulier in te vullen en kom het pand bezichtigen!

Locatie van dit pand in Zoetermeer

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze werkruimte

Over je werkruimte

Je reageert op: Werkruimte in Zoetermeer


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van werkruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Kim helpt je graag verder!

Kim van de Water

Kim van de Water

Consultant afdeling Bemiddeling