Werkruimte in Zoetermeer

Deel 'm hier!

Ben jij druk met creatieve bezigheden en nog niet in het bezit van een fijne eigen werkruimte? Dan is dit je kans! Per direct hebben wij een super ruimte beschikbaar in Zoetermeer! Ruimte, veel lichtinval, centraal gelegen zijn zomaar wat kenmerken die bij deze locatie horen!

zoetermeer aanzicht.JPG
Bredewater 24 (115).jpg
zoetermeer indruk unit.jpg
zoetermeer unit.jpg
zoetermeer pantry.jpg

Bijzonderheden

De werkruimte is groot en gelegen op de 1ste verdieping. Het gaat om ongeveer 150 m² welke je tot je beschikking krijgt en de hoogte is 2.60 m. Iemand met een creatief beroep/hobby als bijvoorbeeld een kunstenaar, fotograaf zou hier heel goed uit de voeten kunnen! Grote ramen maken dat de ruimtes enorm licht zijn.

Het kantoorgebouw ligt centraal in het kantorengebied ‘Afrikaweg’. De bereikbaarheid is optimaal door de ligging direct nabij de A12. Tevens bevindt zich op loopafstand het NS intercity station Zoetermeer met een directe snelle verbinding naar Den Haag. Je hebt te maken met 1 mede-beschermer die gevestigd is op de begane grond (met een eigen afsluitbare ruimte).


Locatie van dit pand in Zoetermeer

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.