Werkruimte in Zwolle

Deel 'm hier!

Ondernemen in Zwolle en op zoek naar een kantoorruimte? In deze stad hebben we sinds enige tijd een hartstikke leuke locatie in beheer waar we nog 1 kantoor beschikbaar hebben! Het gaat om een zeer verzorgd kantoorpand aan de Dokter van Deenweg. Je krijgt hier behoorlijk wat vierkante meters tot je beschikking die je naar eigen idee kunt gaan benutten.

309_1080.jpg
294_1080.jpg
297_1080.jpg
299_1080.jpg
300_1080.jpg
304_1080.jpg
0-01 1.JPG
1-02.JPG

Bijzonderheden

Ben je op zoek naar een fijne plek om je bedrijf te vestigen? In dit moderne kantoorpand krijg je je eigen afsluitbare kantoorruimte op de begane grond. Verdeeld over meerdere units (4) beschik je hier over een oppervlakte van ca. 120 m²! Je betaalt hier per maand € 220 all-in. Dat is inclusief gas, water en elektra zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Kantoorgebouw ‘Hendrik Averkamp’, gelegen op kantorenpark ‘Oosterenk II’ te Zwolle, is een representatief en hoogwaardig afgewerkt kantoorgebouw. De aanwezige faciliteiten maken het gebouw uiterst representatief en bieden een optimaal werkklimaat. Oosterenk II is een van de modernste kantorenparken van Zwolle, met een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige kantoren. Kantorenpark Oosterenk II is gesitueerd direct aan de ringweg Zwolle en nabij snelweg A28.

Locatie van dit pand in Zwolle

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.