Aparte ruimtes voor kantoor en spreekkamer

Wim Visser runt samen met zijn vrouw Monique het bedrijf Wim Visser Automatiseringen. Zij hebben in Delft aparte ruimtes voor kantoor en spreekkamer. Niet te ver van huis en op loopafstand van het station.

Pand Wim Visser Automatiseringen
Bespreekkamer Wim Visser Automatiseringen
Kantoor Wim Visser Automatiseringen

“Ik ben sinds 1996 zelfstandig ondernemer en vanaf 2014 run ik het bedrijf Wim Visser Automatiseringen samen met mijn vrouw Monique. Ons bedrijf houdt zich bezig met systeembeheer voor ZZP'ers en het MKB met als specialiteit Online werkplekken. Overal werken waar je maar wilt dat is waar we voor zorgen. Met toegang tot hun specifieke software en bedrijfsbestanden maar dan vanaf een locatie die ze zelf wensen (bijvoorbeeld vanuit huis of het buitenland).

Zeer tevreden

We waren op zoek naar een representatief kantoor in een rustige omgeving, met meerdere ruimtes waar onze kantoorruimte en spreekkamer aparte ruimtes zijn. Daarnaast wilde we graag niet te ver van huis. En dat is gelukt in Delft. Wat ook perfect is aan deze locatie is dat het 4 minuten lopen is vanaf het station. En dat is weer fijn voor onze klanten. Kortom ik ben zeer tevreden. Niet alleen met de werkruimte maar ook met Dé Vastgoedbeschermer. Afspraken worden goed nagekomen en de communicatie is vriendelijk en persoonlijk. In één woord: Professioneel.

"Zoveel leegstand op toplocaties is echt zonde".

Ik zou iedereen adviseren op zoek te gaan naar zo’n werkruimte, er is zoveel leegstand op toplocaties en dat is echt zonde. Op deze wijze worden niet alleen de locaties optimaal benut, maar is ook de uitstaling voor de omgeving gewaarborgd. Bovendien is het bijna onmogelijk om voor het bedrag wat je voor de ruimte betaald elders terecht te kunnen. En onze ervaring is dat er ook een leuke band ontstaat met de andere bedrijven die zich in het pand bevinden, samen kan je goed bepaalde zaken delen en ideeën uitwisselen.