Een representatief kantoor in een statig pand

Dennis Stevens van het gelijknamige bedrijf Dennis Stevens Sport & Marketing werkt vanuit een representatief kantoor in een oud, statig pand in Kesteren. "Ideaal om klanten te ontvangen."

Representief kantoor van Dennis Stevens Sport & Marketing
Dennis bij de voordeur van Dennis Stevens Sport & Marketing
De tuin van Dennis Stevens Sport & Marketing

“4 jaar geleden ben ik het gelijknamige bedrijf Dennis Stevens Sport & Marketing gestart. Dit vanuit mijn passie en achtergrond die ik heb met sport, marketing, het werken op projectbasis en het ondersteunen van bedrijven. Sporten is altijd al mijn grootste hobby geweest en inmiddels heb ik ervaren dat sport als geen enkel ander middel mensen kan motiveren, inspireren en samenbrengen. Daarom wilde ik graag in deze markt werkzaam zijn! Inmiddels is daar ook een webshop bijgekomen; www.voetbalschoenenoutlet.nl en een voetbalmerk waar ik de alleenrechten op heb www.calcioitalia.nl. Dit zijn ook de redenen waarom ik toe was aan een eigen kantoor.

"Ik werk vanuit een prachtig statig pand met veel geschiedenis."

Ik ben zelf geboren en getogen in Kesteren en ben na mijn studie hier weer terecht gekomen. Ik stond ervan te kijken dat een dorpje als Kesteren een pand had waar leegstandsbeheer nodig was. Ik heb dit pand al jaren erg mooi gevonden en toen ik hoorde dat het hier om ging heb ik geen moment getwijfeld.

Ik kan het iedereen aanraden om op deze manier werkruimte te zoeken! Zeker startende ondernemers die wellicht niet het geld hebben voor normale huur. Voor weinig geld heb ik nu al drie jaar een prachtig kantoor.