Woonruimte in Dordrecht

Deel 'm hier!

Wij krijgen op zeer korte termijn leuke woonruimtes beschikbaar in Dordrecht. Al een tijdje op zoek naar een woonruimte en vind je het niet erg de voorzieningen te delen met je medebewoners én om een oogje in het zeil te houden? Lees dan snel verder!

DSC07217_web.jpg
DSC07296_web.jpg
DSC07294.JPG
DSC07297_web.jpg

Bijzonderheden

Kom je hier te wonen dan krijg je je eigen afsluitbare woonunit(s). Voorzieningen als keuken, toilet en douche deel je met je medebewoners. Per maand betaal je € 250,- en krijg je gas, water en elektra er gratis bij.

Op deze locatie woon je vlakbij het Wielwijkpark en de Julianahaven. Door de centrale ligging zit je in een paar minuten op de snelweg A16. Het centrum van Dordrecht ligt op zo'n 15 minuten fietsen. Supermarkten en andere voorzieningen liggen op korte loop- en fietsafstand.

Ben jij op korte termijn op zoek naar woonruimte in regio Zuid-Holland? Dan is dit je kans! Schrijf je hieronder gratis en vrijblijvend in door het online formulier in te vullen.

Locatie van dit pand in Dordrecht

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze woonruimte

Over je woonruimte en jezelf

Je reageert op: Woonruimte in Dordrecht


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert
Tijdelijk wonen met inwonende kinderen onder de 18 jaar is helaas niet mogelijk.
Bij 'Ja' zal je partner zich apart moeten inschrijven!


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van woonruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Kim helpt je graag verder!

Kim van de Water

Kim van de Water

Consultant afdeling Bemiddeling