Woonruimte in Eindhoven

Deel 'm hier!

Per direct op zoek naar een leuke zelfstandige woning nabij het centrum van Eindhoven gelegen? Grijp dan nu je kans!!

eindhoven.jpg

Bijzonderheden

Wij krijgen 2 (senioren) woningen beschikbaar op heel korte termijn! De woningen zien er netjes uit en zijn gelegen in de wijk Hagenkamp. Met slechts 6 minuten fietsen bevind je je in hartje centrum Eindhoven!

De woningen zijn zeer geschikt om in samen te wonen (stel), je betaalt ieder aan maandlasten € 180,- exclusief gas/water/elektra. Meer weten? Neem gerust even contact op.

Locatie van dit pand in Eindhoven

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze woonruimte

Over je woonruimte en jezelf

Je reageert op: Woonruimte in Eindhoven


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert
Tijdelijk wonen met inwonende kinderen onder de 18 jaar is helaas niet mogelijk.
Bij 'Ja' zal je partner zich apart moeten inschrijven!


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van woonruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Gersen

Francien Gersen

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!