Woonruimte in Middelburg

Deel 'm hier!

Ben je alleen of samen met je partner, vriend of vriendin op zoek naar een leuke woonruimte in Zeeland? Stop dan met zoeken, want wij bieden een sfeervolle bovenwoning aan met een bijzondere trapgevel, nabij het historische centrum van Middelburg! Voorzieningen als horecagelegenheden, winkels, markten en bezienswaardigheden zijn allen op loopafstand gelegen.

middelburg-voorzijde.JPG
middelburg-ruimte.JPG
middelburg-ruimte (2).JPG
middelburg-ruimte (1).JPG

Bijzonderheden

Deze uniek gelegen bovenwoning is voorzien van een ruime woonkamer, eetkamer, keuken, badkamer en twee slaapkamers. Nabij het pand zijn diverse voorzieningen zoals een drogisterij, supermarkt, kledingwinkels e.d. Ook zijn er verschillende bezienswaardigheden op loopafstand gelegen, te denken aan de indrukwekkende abdijtoren de Lange Jan, musea en de jachthaven. Mocht je zin hebben in een gezellige wandeling met een historisch tintje, dan is het bezoeken van de gezellige wekelijkse Middelburgse markt zeker aan te raden.

Kosten per maand voor iemand alleen bedragen € 245,00 incl. gas, water en elektra.
Kosten per maand voor een stel of 2 goede bekenden bedragen per persoon € 220,00 incl. gas, water en elektra.

Locatie van dit pand in Middelburg

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.