Woonruimte in Moerdijk

Deel 'm hier!

In Moerdijk krijgen we op maandag 14 mei leuke zelfstandige woningen in ons beheer! De woningen zien er netjes uit en bieden veel ruimte! Geschikt voor een stel of twee bekenden. Of misschien voor jou alleen. Ben jij op zoek naar een woning in Moerdijk? Lees dan snel verder en reageer gratis onderaan deze pagina.

Collage Moerdijk.png

Bijzonderheden

Start de zomer met een leuke eigen woning! Kijk je uit naar een leuke plek die je naar eigen idee in kunt richten? Of wat dacht je van lekker buiten zitten in je eigen tuin?

Wij krijgen maar liefst 10 woningen in ons beheer. Wat kenmerkend is voor de woningen? Meerdere slaapkamers, veel ruimte, netjes en met een mooie tuin. En goed om te weten: deze woningen gaan we voor langere tijd beheren!

Je interesse vernemen we graag. Door onderaan het formulier in te vullen reageer je vrijblijvend op één van de woningen.

Locatie van dit pand in Moerdijk

In sommige gevallen wil onze opdrachtgever niet dat we een exacte locatie tonen. In dat geval zullen we de plek benaderen.

Reageer direct op deze woonruimte

Over je woonruimte en jezelf

Je reageert op: Woonruimte in Moerdijk


Informatie voor inschrijving
Naast de ruimte waar je nu op reageert
Tijdelijk wonen met inwonende kinderen onder de 18 jaar is helaas niet mogelijk.
Bij 'Ja' zal je partner zich apart moeten inschrijven!


Wekelijks versturen we per e-mail een selectie van ons actuele aanbod van woonruimtes. Wil jij dit aanbod in je mailbox ontvangen? Geef je keuze hierboven op.

Meer weten?

Francien helpt je graag verder!

Francien Gersen

Francien Gersen

Coördinator Bemiddeling

Iedere dag is er genoeg te doen en bruist het op de afdeling bemiddeling! Ik hou van die drukte en afwisseling en ben al enige jaren werkzaam bij Dé Vastgoedbeschermer. De eerste jaren als accountmanager en momenteel vervult met veel plezier in de rol van consultant bij de afdeling bemiddeling. Beide rollen zijn commercieel; waar eerst de nadruk lag op het verwerven van nieuwe locaties, maak ik het nu af met het selecteren en plaatsen van de juiste beschermers in deze locaties. Dit geeft mij veel voldoening en maakt mij enthousiast!

Geen dag hetzelfde!